• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Contact

Eigenaar: Jeanine van der Hoorn

Vesteging: Galvanistraat 31 

                 1433LV Kudelstaart

Telefoonnummer/whatsapp: 0628469242

e-mail: info@natuurengel.nl

Facebook: Natuur Engel

Instagram: natuurengel

Handelnamen: Jeanine in de Maneschijn en Natuur Engel

Activiteiten: (Life) coaching , cursussen voor persoonlijke ontplooiing , het verkopen van spirituele boeken en orakelkaarten.

KvK: 73603422

 

BTW nummer:NL002174426B86

Opleidingen/cursussen

Diploma's: dierencommunicator, Reiki Master, Energetisch therapeut, magnetiseren, Coaching, mindfulness voor kinderen

Certificaten: Aromatherapie

Studie: momenteel ben ik bezig met de opleiding Natuurvoedingsdeskundige

Openingstijden

Via e-mail probeer ik antwoord te geven binnen 24 uur.

Vanwege andere werkzaamheden ben ik tot en met december alleen via de mail of whatsapp te bereiken wanneer je vragen hebt over een opleiding of product. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Ik ben op de volgende werkdagen telefonisch of via whatsapp bereikbaar op:

Maandag: 9.30 uur - 17.00 uur

Dinsdag: 9.30 uur - 17.00 uur

Donderdag 9.30 uur - 17.00 uur

Vrijdag 9.30 uur - 17.00

Zaterdag 10.00 uur - 12.00 uur

Even voorstellen

Wie ben ik? 

Ik ben Jeanine en ik heb Natuur Engel opgericht om mensen dichter bij de natuur en de onzichtbare wereld te brengen met als doel veel meer in jezelf en de wereld om je heen te zien dan we in deze moderne tijd gewend zijn. 

Ik ben zo een 8 jaar geleden mij gaan verdiepen in de spirituele wereld. Ik dacht als kind als diep na over het leven en voelde veel aan. Ook waren mijn dromen vaak voorspellend. Toch vond ik het ook wel wat eng en heb ik vaak aan mezelf getwijfeld. 

Na een burn- out en PTSS vond ik opnieuw kracht vanuit deze kant van het leven. Ik zocht contact met engelen en verdiepte me in energie , mindfulness en meditatie. Ik merkte dat mijn vertrouwen in de wereld, die ik kwijt was, terug kreeg. Het vertrouwen in mezelf ook. Dit wilde ik delen met anderen en zo begon ik op Facebook met een missie. Mensen die in moeilijke situaties zitten ook hiermee kennis te laten maken. Ook de kracht te vinden die ik ook had teruggevonden.

Toen ik na veek trainingen, cursussen en boeken lezen, over de Keltische tijd leerde , voelde ik weer een enorme kracht naar boven komen. En ook een grote acceptatie als spirituele vrouw. In deze tijd was het helemaal niet gek of anders als je zo ingesteld was en ook was er veel meer gelijkheid en respect. 

De natuur, de elfen, feeën, werken met kruiden, magie en de maan kwam er ook in terug en zo voel ik me helemaal thuis in deze wereld. 

Een nieuw doel was geboren. Namelijk jou hiermee kennis laten maken. Je net zo verbonden met moeder Aarde voelen zoals ik dat ervaar. Je meenemen naar het wonderlijke en bovenal ie oerkracht te hervinden.