• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Dagboek van..

Dit is een gekke tijd voor iedereen. Misschien zelfs wel een nare tijd. De wereld is aan het veranderen op heel veel gebieden. Je hoort over eenzaamheid,  depressies en stress nog naast de fysieke klachten.En dat is logisch. Banen zijn onzeker , je vraagt je misschien of wat je wilt. De zorgen over gezondheid en de gezondheid van je familie. De zorg die nu minder is voor diegene die het hard nodig hebben. Er is heel weinig ontspanning en dat maakt het nog stressvoller. Ik merk het zelf ook. Ik lig ook wel eens wakker van het piekeren en vooral over de toekomst maar ook angsten en vragen over wat ik wil en wie ik nu eigenlijk ben in deze wereld.

Mensen denken na over hun baan en of ze nog gelukkig hierin zijn,  juist door het vele thuis zijn merk soms pas hoe het écht voelt. En allerlei emoties die misschien ook jou overspoelen. Kinderen die veel thuis waren en veel van je eigen tijd in beslag nemen, (Hoeveel we ook van onze kinderen houden) , misschien ben je wel in een rouw periode omdat je een geliefde of familielid hebt verloren.

Ik wil daarom een initiatief nemen door met elkaar te verbinden. Ik denk dat hier meer als ooit behoefte aan is. En juist het delen van verhalen kan hier aan bijdragen. Om te beseffen dat je niet alleen bent hierin. Of juist ideeën en inspiratie te krijgen hoe een ander met zijn of haar situatie omgaat. 

Je kunt je bij mij  aanmelden om je verhaal te laten horen. Je kan aangeven of je een andere naam er bij wil zetten of onbekend wilt blijven. Ik snap namelijk dat het spannend kan zijn om je verhaal te delen want het staat dan wel op internet. Maar lijkt het je leuk, een mooi idee ? Meld je dan aan.. Ik zorg ervoor dat je verhaal hier in een blog te lezen is. Misschien dat jij met jou verhaal een ander kan helpen. Het mag overal over gaan. En je kan ervoor kiezen een dag te beschrijven uit je leven. Hoe dit gaat voor jou in deze tijd..