• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Elf van verleiding 

De elf van verleiding zegt: je hebt de neiging om niet naar je intuïtie te luisteren. Hierdoor mis je kansen en gaan deze zo aan je neus voorbij. Je hebt een mooie energie om je heen, wordt je hiervan bewust!

Door voorbij te gaan aan je intuïtie laat jij je te snel verleiden waardoor je in moeilijkheden kan komen. Je hebt de juiste energie om je heen en dat helpt je om uit benarde situaties te komen. Dit zou helemaal niet nodig zijn als je meteen naar j intuïtie luistert, want dan loop je de weg die voor jou bestemd is. Het is nu tijd om dit met jezelf af te spreken. Je zal merken dat alles veel voorspoediger verloopt da voorheen. Je hebt mooie talenten, je kan goed luisteren en goede raad geven. Geef deze talenten nu eerst aan jezelf zodat je dit eerdaags kunt gaan gebruiken voor je medemens. De Elf van Verleiding helpt je steeds om weer op je pad te komen, neem daar notie van.

Ondersteunende steen: groene opaal

Groene Opaal is een beschermende steen en brengt je dichter bij de liefde voor alles wat de natuur te bieden heeft.

Groene Opaal stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft een sterk zuiverende werking. Het is een steen die helpt bij onder andere symptomen zoals koorts en infecties. Ook werkt Groene Opaal bevorderlijk voor het geheugen en ondersteunt bij klachten die horen bij de ziekte van Parkinson.

Net zoals de natuur zorgt Groene Opaal ervoor dat je tot rust komt en dat je ontspanning in je lijf kunt toelaten. Het is een steen die op een reset knop drukt en zorgt voor een natuurlijk evenwicht tussen jou en je omgeving. Groene Opaal vergroot je bewustzijn en waait als een frisse wind door je hele vermoeide systeem. Groene Opaal is een steen die creatiever maakt en helpt om je spontaner te laten zijn en minder zwaar op de hand zodat je met volle teugen van het leven kunt genieten. Groene Opaal is ook een steen die geassocieerd wordt met de liefde en helpt om weer te genieten van seksualiteit en om je relaties te versterken.

Dit kaartendeck kopen

Ondersteunende edelsteen kopen