• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

De Elf van Tweestrijd en de Elf van het innerlijk kind

Deze twee kaarten heb je tegelijk gekozen en hebben dus verband met elkaar. De kaarten leg ik daarom niet los van elkaar uit maar als 1 geheel.

Je zit in een tweestrijd zolang je je innerlijk kind negeert. Dit innerlijk kind wil namelijk jou aandacht maar door je logica schuif je dit opzij. Je dwaalt daarmee weg van je intuïtie. En juist je intuïtie laat je voelen wat goed voor je is. Je raakt daardoor verward en gaat te snel van het ene naar het ander. Dit is vermoeiend en kost je veel energie. Je hebt ook anderen te veel behaagd om geaccepteerd te willen worden. Dit kan voortkomen uit je jeugd. Het is daarom goed om aan de slag te gaan met dit kind. Nu je volwassen bent mag je veel meer je eigen gang gaan en niemand die je daarin meer kan kwetsen, behalve jij zelf. 

Ook in de natuur zijn zal zorgen dat je meer geaard bent en steviger in je schoenen zal staan. Wanneer je hiermee aan de slag gaat zal je meer in verbinding komen met je kern en je uiteindelijk gelukkiger maken.

Je kan het, en als je dat voor elkaar hebt gekregen weet jij precies wat je wel of niet wil.

Ondersteunende edelsteen: Rozenkwarts

Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leer je (weer) van jezelf en van anderen te houden. Ook heel je je hartchakra met deze steen om weer meer open te staan voor de liefde om je heen.

Deze kaartendeck kopen

Bijbehorende edelsteen kopen