• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

De Elf van Leiderschap

De Elf van Leiderschap zegt: je hebt deze positie verworven door hard te werken aan jezelf. Je hebt de moed gehad om in jouw ziel te kijken. Op datgene wat nog donkerder was, heb je het licht laten schijnen.

Je bent gegroeid in je bewustwording en je spiritualiteit. Je bent je bewusr van je zuiverheid, die straal je uit. Door jouw verschijning haal je het beste naar boven bij de mensen om je heen. 

Door er voor hen te zijn geeft het ze een gevoel van gezien worden. Je hebt een Kwantumsprong gemaakt naar een nieuw bewustzijn. Dit bewustzijn opent vele poorten voor je. Hierdoor trek jij de mensen omhoog naar een hoger bewustwording. 

Neem je leiderschap op je. De taak wacht en je hoeft hem alleen te aanvaarden. Je bent er klaar voor. Door er te zijn werkt dit als een olievlek, het wordt groter en groter.

" zorg goed voor jezelf en voor het goddelijke in jou".

Ondersteunende edelsteen: gele onyx

Onyx staat bekend als een steen die je helpt om te focussen en met standvastigheid op je doel af te gaan. De steen van innerlijke kracht die je uithouding en doorzettingsvermogen vergroot. Er wordt gezegd dat Onyx je met beide benen op de grond zet. Perfect voor een leiderschapsrol die deze kracht extra benadrukt en in stand houdt.

Deze kaartendeck kopen

Ondersteunende edelsteen kopen