• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Helende energie is enorm krachtig. We hebben allemaal momenten waarop we weten dat we geen universele energie kunnen sturen naar anderen of onszelf. We voelen ons slap, niet goed en niet in staat om anderen te helpen, hoe graag we dat ook zouden willen. Met deze magische spreuk zullen je helende krachten echter weer opleven vanuit het Universum door jou heen naar anderen die jou nodig hebben of naar jezelf. Deze spreuk zal je een van de vele eenvoudige,  positieve manieren laten zien om weer contact te leggen, zodat je gevoelige wonden kunnen helen.

Als jij door deze spreuk gekozen werd wordt het tijd om aandacht te besteden aan heling in je leven. Wat er ook geheeld mag worden, je moet altijd eerst contact maken met de helende kracht die sluimerend aanwezig is in jezelf. Spreek deze spreuk uit en gebruik die kracht dan verstandig.

Als jij deze spreuk gekozen hebt, weet je dat iets of iemand( misschien wel jezelf) behoefte heeft aan heling, maar wellicht voel je je zwak of onzeker over hoe je dit moet doen. Spreek deze spreuk uit en naarmate je de energie weer voelt stromen, kun jij bepalen in welke richting je haar wilt laten gaan. Je zult een goede keuze maken.

Spreuk voor heling

Je hebt een kaars, kamille( kun je ook uit een zakje kamillethee halen) zout, en laurierbladen nodig. Ga naar je heilige plek en zie een helende cirkel van groen licht om je heen. Als je deze spreuk voor iemand anders uitspreekt kun je je op deze persoon concentreren door zijn of haar naam te chanten en een foto van hem of haar op je altaar te leggen. Als de spreuk voor jou is, kijk je gewoon heel diep in jezelf en in de helende poel van energie die in jezelf zit, die verbonden is met het Universum.

Breng het runenteken voor heling. (Zie plaatje) aan op de kaars. Zet hen met beide handen in zijn houder op je altaar. Strooi een cirkel van kamille en zout rond de kaars. Strooi er dan nog een cirkel van laurierbladen rond. Steek de kaars aan en concentreer je op de vlam. Kijk hoe hij zich een weg brandt door alle ongemakken, of ze nu echt,  gevoeld of ingebeeld, of lichamelijk, etherisch of emotioneel zijn. 

Chant 3 keer:

O vlam, brand op dit vuur van de nacht

En schenk mij uw helende kracht

Kijk hoe de vlam alle pijn vernietigt tot er niets van overblijft. Als de vlam voorbij de rune is, is de spreuk klaar. Je zult merken dat de energie waarneembaar veranderd is en dat je haar met je mee kunt dragen. Voel de verandering en de helende energie die haar werk doet. Blaas de kaars uit. Visualiseer de groene lichtcirkel weer en laat hem helder stralen om dan weer opgenomen te worden en voor jou te werk kan gaan.

Je kunt eventueel een klein, groen, helend buideltje maken met het laurierblad, het zout en de kamille en dat aan de persoon geven voor wie je de magie gedaan hebt, het zelf bij je dragen of het in een kamer leggen waar je rust, slaapt en dus veel diepe heling doet. Wees gezegend.

Deze kaartenset kopen?