• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Keltische numerologie

De Keltische numerologie wordt hetzelfde  als de gewone numerologie.  Het verschil zit in de betekenis van het nummer.  De Kelten hielden leefden volgens het ritme van de natuur en hielden hier een cycli op na . Dit was voor groot belang want alles in de natuur heeft zijn eigen tijd. Dit houdt in dat je dus het beste uit je leven kan halen wanneer je mee gaat op deze stroom. Dat handiger is om plannen uit te voeren wanneer de maan wassend is of de dag- energie dat toelaat om in actie te komen dan wanneer de maan afnemend is en de dag- energie ook meer vraagt om rust te nemen. Dan ben je tegen de stroom in aan het peddelen en dit is zwaar en uitputtend.  Zoals een zaadje voor een begin staat. Daarom viel het nieuwe jaar voor de Kelten ook op 31 oktober en niet op 1 januari. Dit had te maken met het zaaien van de oogst. De dag getallen zijn ook op de betekenissen van de cyclus van de natuur gebaseerd.

Hieronder kun je lezen wat de dag in petto hebt aan de hand van het dag getal. Je rekent dit uit door alle cijfers bij elkaar op te tellen tot je 1 cijfer over houdt. 

Een voorbeeld: 31 -05-2020

                          4     5     4 ( dit tel je weer bij elkaar op)

                              1  3  (de afzonderlijke cijfers van 13 tel je ook bij elkaar op)

                                 4   = dan het dag getal

*De volgende betekenissen van het dag getal komen uit het boek van Margaret Neylon. Zij heeft zich volledig verdiept hierin.

 

                               


Keltische sieraden 


Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Gratis instaples Keltische maandcursus 

Wanneer je voor het eerst deelneemt aan de cursus is het leuk om de basis te kennen van hoe de Kelten leefden. Hierin krijg je de basiskennis over de Keltische visie, het jaarwiel en de elementen. Dit alles komt terug in elke maand. Handig om te weten dus. In deze instaples zijn nog leuke oefeningen gekoppeld om uiteraard praktisch aan de slag te gaan! 

Vraag deze instaples alvast aan via onderstaand formulier.