• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Volle maan

Op deze dag kun je met volle tuigen genieten wat je hebt bereikt. Je bent dan ook vaak actiever als anders, slapen lukt meestal rond deze dag niet goed. Het leven wordt gevierd ! Je bent socialer en meer naar buiten gericht.

Ook is dit een geschikt moment om dat los re laten wat niet meer voor je werkt en ook om te vergeven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een vuurritueel uit te voeren. Je schrijft op wat je los wil laten en alles waar je jezelf en een ander voor vergeeft. Dit is ook een vorm van loslaten!

Trek een cirkel in de richting van de klok met je toverstaf. Je hebt hiervoor een altaar nodig. Zorg dat er druivensap of wijn klaar staat. En een papier met een pen. Je steekt dan nu 3 kaarsjes aan. 1 staat voor het verleden. 1 voor nu en 1 voor een nieuw begin. Je kan nu opschrijven wat je los wil laten  en denkt even hieraan. Ook kun je aan de afgelopen tijd terug denken wat je allemaal geleerd hebt. Wat er wel werkte en wat er niet heeft gewerkt.

( Doe dit overigens wel allemaal op een veilige manier! )

Je kunt nu je briefje in de kaarsvlam steken en in de gootsteen of een vuurvast schaaltje laten opbranden. De energieën zullen meegenomen worden door het vuur. Open weer je cirkel door in tegengestelde richting te gaan.Begraaf daarna de resten of gooi het as weg in de natuur of in een waterstroom.

Ook je zesde zintuig staat meer open met volle maan waardoor je makkelijker in verbinding staat met het bovennatuurlijke.
Wat je kan helpen rondom vergeving zijn de geuren van bloesem. Wanneer we een bloem onderverdelen in de elementen staat de bloem zelf symbool voor vuur en vergeving en de bloemen bloeien op z'n volste bij volle maan!

Fijne edelstenen bij de volle maan zijn de zonnesteen en de maansteen.