• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Natuurvoeding

Gezondheid komt van binnen. Wanneer het lichaam optimaal kan functioneren en herstellen. En dit is mogelijk door gezonde voeding te kiezen. Voeding waar je zoveel mogelijk uit kan halen voor je lichaam , maar ook de combinaties zijn hierin belangrijk.

Allerlei klachten kunnen verminderen en soms zelfs verdwijnen wanneer men het voedingspatroon én levensstijl aanpast. Maar dit houd je alleen vol wanneer je de voeding kiest die bij je past en die je lekker vindt. 

Je kan namelijk niet zomaar van de een op andere dag je hele voedingsschema omgooien. Het is daarom ook belangrijk hierin begeleiding in te zoeken zodat het prettig en vol te houden is.

Je kunt hier een aantal recepten bekijken die je als gezond alternatief kunt kiezen en waarin ook nog goede stoffen zitten voor je lichaam.

Wat is natuurvoeding?

Ik ben vooral dan gericht op de orthomoluculaire voedingsleer die ervan uitgaat dat het lichaam met opbouwende stoffen het meest hersteld en gezond blijft. 

Voor wie is dit geschikt?

Ik vind dat dit voor iedereen goed is. Het is preventief maar ook zeer effectief bij verschillende kwalen. 

Wat brengt het mij?

Je kan ervan uitgaan dat je meer energie krijgt en de kwaliteit van je leven verbetert en verlengd. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Doordat je lichaam de nodige voeding uit je eten kan halen heeft dit ook positief effect op mentale klachten. Denk hierbij aan depressie,  angst en ook stress en burn -out. Alles heeft met je lichaam te maken en de organen die ervoor zorgen dat jij je goed voelt.

Je ervaart meer positieve eigenschappen zoals; 

  • Doelgerichtheid
  • Doorzettingsvermogen
  • Beter reguleren van emoties
  • Beter omgaan met tegenslagen 
  • Positievere kijk op het leven

Dit komt natuurlijk niet na een week maar duurt even. Ik wil je graag kennis laten maken met lekkere recepten. Ze zijn snel te maken en je kunt dit elk moment van de dag eten. Door te ervaren dat het lekker is en makkelijk kun je ook gemakkelijker omswitchen naar een andere levensstijl. Een levensstijl die jou helpt het beste uit het leven te halen.

Je vind hieronder recepten maar ook meer informatie over voeding, de do's en de don'ts in orthomoleculaire voeding.