• Standaard verzending van maar slechts €2,50 per post!
  • Online cursussen makkelijk te volgen vanaf tablet, smartphone of laptop!

Lente- Equinox

Gepubliceerd op 21 maart 2020 om 11:44

21 maart op het noordelijk halfrond

21 september op het zuidelijk halfrond

Bij het lente - equinox zijn de feeën en natuur energieën druk bezig met het verzorgen van de nieuwe bloeiende bloemen. Je kunt heel goed nu bomen planten. En ook je tuin lekker verzorgen. Je zorgt ervoor dat alle het oude. De dode takken en blaadjes haal je weg en dat geeft een meditatief gevoel. Door dit gevoel kun je gemakkelijker in contact komen met de natuurwezens om je heen. En het is dan niet gek om op deze dag ook glimp van ze op te kunnen vangen. Je kunt in ieder geval met zekerheid zeggen dat ze in je buurt zijn en je helpen bij het verzorgen van je tuin. Plant wat zaden die jou aanspreken, doe je ogen dicht terwijl je ze in de aarde stopt en vraag om de hulp van deze natuurwezens. Visualiseer dat de feeën je zaden liefdevol zullen verzorgen.

Raak de aarde aan met je blote handen en maak contact met deze aarde. Doe water in een kan van glas of aardewerk ( liever geen plastic of metaal) en zet die in de middagzon. Vraag de natuur je te zegenen. Stel je voor hoe de natuur energieën eromheen dansen en het aanraken ..

Gebruik vervolgens dit water om je huiskamerplanten ermee te verzorgen en geef ze hiermee een speciale lentezegening.

Ook kun je deze dag contact maken met de bekende groene man. Deze is bekende van plaatjes van een gezicht gemaakt van bladeren. Een god die vroeger voorkwam in de natuurreligies. Hij is eeuwenoud en draagt een grote wijsheid in zich mee. Hij is de adem van de Natuur en zijn kracht barst uit in de lente.

bron: de feeëngids 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.